top of page
Пошук

До музею завітала робоча група з моніторингу діяльності та перспектив розвитку закладів культури


Робоча група з моніторингу діяльності та перспектив розвитку закладів культури Київської області відвідала КЗ КОР «Меморіальний музей-садиба І.С. Козловського».

Зустрічав робочу групу директор меморіального музею-садиби - Олександр Флисюк.

У складі делегації до музею завітали: заступник голови Київської обласної ради Тетяна Семенова, в.о. голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко, директор Департаменту культури та туризму КОДА Анна Куценко, заступник директора Департаменту культури та туризму КОДА Євген Самойленко, начальник відділу туристичної діяльності та промоцій Департаменту культури та туризму КОДА Марія Охріменко, секретар Ковалівської ОТГ Тетяна Крамаренко, староста с. Мар’янівка Тетяна Шамота та директор Мар’янівського ліцею Ковалівської сільської ради Лариса Москаленко. Також, до візиту долучились працівники музеїв, зокрема представники КЗ КОР «Ржищівський археолого-краєзнавчий музей» - в.о. директора Людмила Карпенко та КЗ КОР «Білоцерківський краєзнавчий музей» - заступник директора з наукової роботи Вікторія Петренко разом із завідувачем відділу археології і природи Ярославом Семашко.

Гостям була проведена оглядова екскурсія як музеєм, так і мальовничою територією садиби.

Відвідувачі прогулялись яблуневим садом, що був насаджений у 60-х роках Іваном Козловським у згадку про дружбу з Олександром Довженком. Також, робоча група мала змогу насолодитись сакральним місцем створеним Іваном Семеновичем – денропарком з перехрестям алей.

Під час моніторингу обговорювались питання фінансової звітності, проведення наукової роботи, створення нових туристичних маршрутів та перспектив подальшого розвитку музею.

В майбутньому меморіальний музей-садиба Івана Семеновича Козловського планує втілити в життя багато нових і цікавих проєктів. Залучити та охопити більшу кількість зацікавлених відвідувачів, що будуть повертатись до місця народження славетного тенора за новими враженнями.

Музей – це не просто місце зберігання експонатів, це храм культури, де здійснюється зустріч минулого та сучасності. Саме тому музей-садиба І.С. Козловського робить все для того, аби йти в ногу з сучасністю.

3 перегляди0 коментарів
bottom of page